Returer
Vi erbjuder fria returer i hela världen och 30 dagars öppet köp när du beställer från oss. Produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning och alla lappar ska sitta kvar på plagget. Förstörda förpackningar och etiketter anses inte som godkända returer och då debiteras hela beloppet och varan skickas tillbaka till kund mot en kostnad av 90 kr. Kunden ansvarar själv för att returen når vårt lager. Vid nyttjande av öppet köp återbetalas hela summan för köpet när vi mottagit varan på vårt lager. Våra hanteringstider för återbetalningar kan ta upp till två veckor. Öppet köp gäller inte på underkläder.
 
Vi skickar ut returfraktsedlar med alla försändelser. Dessa scannas kostnadsfritt in hos ombudet för respektive leveransmetod.
 
Byte
Vid byte av produkt, t.ex vid köp av fel storlek eller färg, lägg en ny order på färgen/storleken som du vill byta till i vår webbshop och använd den returfraktsedel vi skickade ut till dig tillsammans med ditt köp för att kostnadsfritt returnera produkten. Du ansvarar för att returen når vårt lager. Observera att bytesrätten ej omfattar underkläder.

Reklamation
Maila oss på claims@rojksuperwear.com för att uppmärksamma oss på din reklamation. Vi skickar ut en förbetald returfraktsedel tillsammans med returanvisningar till dig. Meddela eventuell reklamation inom två månader från att felet upptäckts. Du har enligt lag reklamationsrätt på din vara i tre år förutsatt att felets ursprung kan åberopas säljaren inom sex månader från inköpstillfället. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).