Returer
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp när du beställer från oss. För alla köp gjorda mellan 20/11 och 3/12 gäller förlängd bytesrätt till den 4 januari.
Produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning och alla lappar ska sitta kvar på plagget. Förstörda förpackningar och etiketter anses inte som godkända returer och då debiteras hela beloppet och varan skickas tillbaka till kund. Vid nyttjande av öppet köp står kunden för returfrakten och ansvarar för att returen når vårt lager. Vid nyttjande av öppet köp återbetalas hela summan förutom fraktkostnad när vi mottager varan på vårt lager.
Öppet köp gäller EJ på underkläder.
  
Vi skickar ut returfraktsedlar med alla försändelser utom leveranser direkt till brevlåda. Dessa scannas in hos ombudet för respektive leveransmetod (PostNord, DHL, etc) när du lämnar in paketet till en kostnad av 59 SEK i Sverige, eller 14 EUR / 15 USD i utlandet.
När vi mottagit returen återbetalar vi dig sedan kostnaden för ditt köp minus kostnaden för returen. Du är alltid själv ansvarig för din retur till dess att den inkommit på vårt lager.
  
Byte
Vid byte av produkt, t.ex vid köp av fel storlek eller färg gäller följande:
Lägg en ny order på färgen/storleken som du vill byta till i vår webbshop.
Du står själv för returfrakten tillbaka till oss och ansvarar för att returen når vårt lager. Observera att bytesrätten ej gäller för underkläder.
  
Reklamation
Maila oss på claims@rojksuperwear.com med din retur.
Vi skickar sedan en förbetald returfraktsedel och anvisningar till dig. Meddela eventuell reklamation inom två månader från att felet upptäckts. Du har enligt lag, reklamationsrätt på din vara i tre år förutsatt att felet kan åberopas säljaren som ursprungligt, inom sex månader från inköpstillfället.
Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).